Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Regióny

VIDELI STE JU? Polícia pátra po 16-ročnej Alexandre Bobálovej

Na snímke nezvestná Alexandra Bobálová. Foto: TASR – KR PZ v Trnave

Ak ju niekto videl alebo má informácie, kde sa v súčasnosti zdržiava, nech to oznámi na bezplatnom čísle 158 alebo nám napíše súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia SR – Trnavský kraj.

Sládkovičovo 16. augusta (TASR) – Polícia pátra po nezvestnej 16-ročnej Alexandre Bobálovej zo Sládkovičova v okrese Galanta. Naposledy bola videná v piatok okolo 22:00, z domu odišla na neznáme miesto, pravdepodobne so svojím priateľom. Odvtedy o sebe nikomu známemu nepodala žiadnu správu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

„Alexandra je 170 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má dlhé rovné čierne vlasy po plecia a hnedé oči. Keď odchádzala, mala oblečený bielo-čierny overal s krátkymi rukávmi, modrú chlapčenskú mikinu a šľapky. Podľa našich informácií sa tínedžerka môže pohybovať nielen po území Slovenskej republiky, ale aj v zahraničí. Ak ju niekto videl alebo má informácie, kde sa v súčasnosti zdržiava, nech to oznámi na bezplatnom čísle 158 alebo nám napíše súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia SR – Trnavský kraj,” doplnila hovorkyňa.