Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Maloletý chlapec havaroval na aute, utrpel ťažké zranenia

Ilustračné foto. Foto: TASR KR PZ v Košiciach

V aute Fiat Brava sedeli dvaja chlapci vo veku 12 a 14 rokov, pričom ho šoféroval starších z nich. Vozidlo patrilo otcovi 12-ročného chlapca.

Liptovský Mikuláš 17. februára (TASR)- Dvoch zranených maloletých chlapcov si vyžiadala dopravná nehoda osobného auta, ku ktorej došlo v sobotu v skorých ranných hodinách v Liptovskom Mikuláši v časti Palúdzka. Informovala TASR žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

V aute Fiat Brava sedeli dvaja chlapci vo veku 12 a 14 rokov, pričom ho šoféroval starších z nich. Vozidlo patrilo otcovi 12-ročného chlapca. "Štrnásťročný chlapec neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, iným okolnostiam, stavu a povahe vozovky, v dôsledku čoho mal naraziť s autom do stromu a stĺpa verejného osvetlenia," opísala Balogová.

Následkom nehody podľa nej 14-ročný chlapec utrpel ťažké a jeho mladší spolujazdec ľahké zranenia. Oboch previezli do nemocnice v Liptovskom Mikuláši.

"Okolnosti a príčiny dopravnej nehody vyšetruje polícia v Liptovskom Mikuláši," dodala žilinská krajská policajná hovorkyňa.