Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Regióny

Na zjazde z mosta Lanfranconi premávku zúžili do jedného pruhu

Nákladné vozidlo, na ktorom došlo k technickej poruche. Foto: Polícia

Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k technickej poruche na nákladnom motorovom vozidle.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 30. apríla (TASR) - Na diaľnici D2 na zjazde z mosta Lanfranconi na Einsteinovu ulicu v Bratislave je premávka zúžená do jedného jazdného pruhu. Dôvodom je odstavené nákladné vozidlo, z ktorého unikajú prevádzkové kvapaliny. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Bratislavskí dopravní policajti asistujú pri udalosti od ranných hodín. "Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k technickej poruche na nákladnom motorovom vozidle, v dôsledku čoho začali unikať z jeho spodnej časti prevádzkové kvapaliny. Z dôvodu ich odstraňovania je premávka v tomto úseku zúžená do jedného jazdného pruhu," priblížili.

Vodičov v tejto súvislosti žiadajú, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť a opatrnosť a riadili sa pokynmi polície.

Zelená vlna RTSV na sociálnej sieti informovala, že v Bratislave na zjazde z Mosta Lanfranconi na D1 smerom od tunela Sitina sa vodiči zdržia 50 minút. Stojí sa už pri Stupave. Pri obchádzke cez Záhorskú Bystricu stratia vodiči 40 minút.