Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Odpoveď JUDr. Vladimíra Sklenku

Ilustračná snímka. Foto: FOTO TASR - Roman Hanc

Odpoveď JUDr. Vladimíra Sklenku (podľa tlačového zákona).

„Odpoveď JUDr. Vladimíra Sklenku uverejnená podľa § 8 ods. 1 zákona č. 167/2008 Z.z. o periodickej tlači a agentúrnom spravodajstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v nadväznosti na skutkové tvrdenia obsiahnuté v článku „Podpredseda Okresného súdu Bratislava I V. Sklenka sa vzdal funkcie“, uverejnenom na webovom portáli http://www.teraz.sk/, na webovej stránke http://www.teraz.sk/regiony/podpredseda-okresneho-sudu-bratislava/359833-clanok.html dňa 09.11.2018:

Nie je pravda, že JUDr. Vladimír Sklenka je bývalý šofér JUDr. Štefana Harabina. JUDr. Vladimír Sklenka pôsobil na Úrade pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MVSR. Náplňou jeho práce – služobným zaradením bola osobná ochrana verejného činiteľa – ministra spravodlivosti Slovenskej republiky. V danom čase zastával túto funkciu na základe vymenovania prezidentom Slovenskej republiky JUDr. Štefan Harabin.

Medzi vzdaním sa funkcie podpredsedu Okresného súdu Bratislava I JUDr. Vladimíra Sklenku a stratou časti súdneho spisu Technopol na Okresnom súde Bratislava I nie je a nebola potvrdená žiadna súvislosť."