Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Charitatívna módna prehliadka pomôže zdravotne postihnutým

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Nitrianska humanitná spoločnosť Homo Nitriensis pripravuje IV. ročník charitatívnej módnej prehliadky s názvom Srdce a krása. Bude sa konať v priestoroch výstaviska Agrokomplex v Nitre.

Nitra 16. októbra (TASR) – Nitrianska humanitná spoločnosť Homo Nitriensis pripravuje IV. ročník charitatívnej módnej prehliadky s názvom Srdce a krása. Bude sa konať 20. októbra v priestoroch kongresového pavilónu K na výstavisku Agrokomplex v Nitre.

Ako informovali organizátori, aj tento rok bude charitatívna módna prehliadka spojená so spoločenským večerom. Počas módnej prehliadky sa predstavia dámske a pánske modely viacerých známych návrhárov a módnych značiek. "Program prehliadky bude spestrený vystúpeniami vokálnej skupiny Close Harmony Friends, tanečným vystúpením Old School Brothers, hudobným spestrením večera bude Ľudo Kuruc Band a Roberto Caporali," uviedla jedna z organizátoriek Viera Zaujecová.

Nitrianska humanitná spoločnosť vznikla v roku 1992. V rámci svojej činnosti sa zameriava na charitatívne projekty a aktivity na podporu znevýhodnených skupín prednostne z Nitry. Svoju činnosť zameriava hlavne na zdravotne ťažko postihnuté deti a dospelých, na deti z detských domovov, na klientov zariadení sociálnych služieb a na ľudí bez domova. Pomoc pre zdravotne ťažko postihnuté osoby sa sústreďuje hlavne na nákup pomôcok na zdravotnú a rehabilitačnú starostlivosť.