Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Nehodu pri Bytči neprežil 57-ročný vodič, spolujazdec je v nemocnici

Vážnu dopravnú nehodu dvoch osobných áut na ceste prvej triedy v katastri obce Kolárovice v okrese Bytča, ku ktorej došlo vo štvrtok okolo poludnia, neprežil 57-ročný vodič. Jeho 61-ročného spolujazdca previezli na ošetrenie do nemocnice. Na snímke motorové vozidlo Honda CRV, ktoré skončilo po strete s osobným autom Škoda Rapid mimo vozovky a narazilo do stromu. Foto: TASR - KR PZ Žilina

21-ročný vodič z okresu Čadca v osobnom motorovom vozidle Škoda Rapid sa v smere od obce Makov na Bytču zrazil s motorovým vozidlom Honda CRV, ktoré viedol 57-ročný vodič z okresu Žilina.

Kolárovice 12. júla (TASR) – Vážnu dopravnú nehodu dvoch osobných áut na ceste prvej triedy v katastri obce Kolárovice v okrese Bytča, ku ktorej došlo vo štvrtok okolo poludnia, neprežil 57-ročný vodič. Jeho 61-ročného spolujazdca previezli na ošetrenie do nemocnice.


"Na základe doteraz vykonaného šetrenia sa zistilo, že 21-ročný vodič z okresu Čadca viedol osobné motorové vozidlo Škoda Rapid v smere od obce Makov na Bytču. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu s motorovým vozidlom Honda CRV, ktoré v tom istom smere jazdy viedol 57-ročný vodič z okresu Žilina," informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík. Honda skončila po strete mimo vozovky a narazila do stromu.

Alkohol u 21-ročného vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva.

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. "Policajti cestnú premávku usmerňujú striedavo do jedného jazdného pruhu z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov," doplnil Moravčík.