Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Mesto Rožňava žiada obyvateľov, aby nahlasovali čierne skládky

Ilustračné foto Foto: TASR/Peter Hudec

Čistota a poriadok by mala byť priorita všetkých občanov mesta a nie iba aktivačných pracovníkov," upozorňuje Rožňava na svojej webovej stránke.

Rožňava 3. mája (TASR) - Mesto Rožňava vyzýva svojich obyvateľov, aby pomáhali odhaľovať čierne skládky.

"Odstraňovanie skládok stojí nemálo času, úsilia aj peňazí. Čistota a poriadok by mala byť priorita všetkých občanov mesta a nie iba aktivačných pracovníkov," upozorňuje Rožňava na svojej webovej stránke.

Mesto síce čistilo pred pár týždňami priekopu na sídlisku Juh, ale aj priekopu na ulici J. Marikovszkého, je však nespokojné, pretože tam ktosi opäť vyviezol odpad. Podľa mesta sa takto nielen znečisťujú verejné priestory, ale tiež znepríjemňuje život obyvateľom mesta. Vyzýva preto ohlásiť tieto nezákonné činnosti Mestskej polícii na telefónne číslo 159 alebo Policajnému zboru na 158.

"Žiadame Vás, občanov mesta Rožňava, o aktívnu pomoc pri odhaľovaní tejto činnosti, aby bolo možné venovať sa aj ďalším lokalitám, ktorých čistenie je takisto potrebné. Veríme, že občanov mesta Rožňava, ktorým na čistote a poriadku naozaj záleží, je stále dosť," zdôrazňuje vedenie mesta.