Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Regióny

Májová hodina otázok a odpovedí primátora je dnes vo Vajnoroch

"Nosnou témou rokovaní bude otázka plánovanej výstavby svetelnej križovatky pred vajnorským zdravotným strediskom a voľno-časové aktivity detí základných i materských škôl," priblížil Andrassy.

Bratislava 10. mája (TASR) - Májová Hodina otázok a odpovedí bratislavského primátora Milana Ftáčnika je dnes v mestskej časti Vajnory. Ako TASR informoval jeho hovorca Ľubomír Andrassy, primátor sa popoludní stretne so starostom Jánom Mrvom a pracovníkmi miestneho úradu, neskôr bude diskutovať aj s občanmi.

"Nosnou témou rokovaní bude otázka plánovanej výstavby svetelnej križovatky pred vajnorským zdravotným strediskom a taktiež možnosti podpory voľno-časových aktivít detí v rámci základných i materských škôl," priblížil Andrassy. O aktuálnych témach bude potom od 17. 00 h diskutovať aj s občanmi v Kultúrnom dome na Baničovej ulici.

Po minuloročných skúsenostiach z projektu sa primátor presúva z priestorov Primaciálneho paláca do jednotlivých mestských častí. V predchádzajúcich troch mesiacoch navštívil bratislavskú Petržalku, Devínsku Novú Ves a v apríli Raču. "Cieľom je otvorená komunikácia primátora s Bratislavčanmi o celomestských, ale i miestnych témach," podotkol hovorca.