Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Strhol volant a prevrátili sa. Vodič, ktorý šiel v protismere, ušiel

Ilustračné foto. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

V snahe zabrániť čelnej zrážke strhol vodič riadenie auta ku krajnici, kde sa vozidlo prevrátilo. Všetci cestujúci sa zranili.

Trnava 27. júla (TASR) - Medzi Trnavou a Suchou nad Parnou havaroval dnes ráno pred 7.00 h Peugeot Boxer, v ktorom sa viezlo päť mužov. Snažil sa vyhnúť čelnej zrážke so strieborným Fordom, ktorý išiel v protismere.

"V snahe zabrániť čelnej zrážke strhol vodič riadenie auta ku krajnici, kde sa vozidlo prevrátilo. Cestujúci pritom utrpeli viaceré zranenia. Podľa predbežných informácií najvážnejšie zranenia utrpel vodič Peugeotu. Všetkých previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice. Vodič strieborného Fordu, ktorý mal v tomto úseku cesty predchádzať iné vozidlo, na mieste nehody nezotrval," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Polícia preto žiada všetkých vodičov, ktorí prechádzali ráno uvedeným úsekom a vedia poskytnúť bližšie informácie o vodičovi strieborného Fordu a k priebehu nehody, nech ich poskytnú polícii na linke 158. "Zároveň apelujeme na vodičov, aby na ceste medzi Trnavou a Suchou nad Parnou zbytočne neriskovali. Rovný úsek cesty zvádza vodičov k rýchlejšej jazde, ale vzhľadom na charakter cesty odporúčame, aby vodiči prispôsobili jazdu šírkovým pomerom vozovky a stavu krajníc,” dodala hovorkyňa.