Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 28. máj 2024Meniny má Viliam
< sekcia Regióny

Bratislavská polícia posilňuje hliadky počas posledného školského dňa

Ilustračné foto Foto: TASR

Pod zvýšeným dohľadom hliadok budú predovšetkým oblasti jazier a verejných parkov, detských ihrísk, školských dvorov, športovísk či námestí.

Bratislava 30. júna (TASR) - Mestská polícia v Bratislave posilňuje tradične svoje hliadky v uliciach hlavného mesta počas posledného školského dňa. Platí to nielen počas dňa, ale aj vo večerných hodinách, hliadky sa tiež zamerajú nielen na centrum mesta. Mestská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Pod zvýšeným dohľadom hliadok budú predovšetkým oblasti jazier a verejných parkov, detských ihrísk, školských dvorov, športovísk či námestí. Zvýšená pozornosť je venovaná aj požívaniu alkoholu mladistvými a maloletými osobami, nepovolenej konzumácii alkoholu na verejných priestranstvách i dodržiavaniu verejného poriadku.

"Policajti budú mať pod kontrolou aj večernú Bratislavu, a to nielen s dôrazom na centrum," odkazuje mestská polícia. Na tých, ktorí sa chystajú osláviť začiatok letných prázdnin v meste, zároveň apeluje, aby sa správali slušne a nenarúšali verejný poriadok.

V prípade, ak si obyvatelia všimnú, že sa niekto správa nevhodne alebo akýmkoľvek iným spôsobom narúša verejný poriadok, môžu kontaktovať mestskú políciu na na linke 159. Na hliadky mestskej polície sa môžu tiež obrátiť priamo v uliciach mesta.