Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Na Pražskej ulici v Bratislave v smere do centra sa zrazilo šesť áut

Ilustračná snímka. Foto: Facebook prezídia Hasičského a záchranného zboru

Blokované sú ľavé pruhy v oboch smeroch. Na tejto ulici bola pred dvoma hodinami hlásená aj nehoda štyroch áut.

Bratislava 18. februára (TASR) – Na Pražskej ulici v Bratislave v smere do centra sa zrazilo šesť áut. Blokované sú ľavé pruhy v oboch smeroch. Na tejto ulici bola pred dvoma hodinami hlásená aj nehoda štyroch áut. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Nehodu vodiči hlásia v Bratislave aj na Maximiliána Hella a na Šancovej pri odbočke na Hlavnú stanicu. Stella centrum upozorňuje na nehody v Devínskej Novej Vsi na Eisnerovej, na Jelačičovej a na Rožňavskej, za križovatkou s Tomášikovou. Aplikácie Waze eviduje zhustenú premávku na Rebarborovej, Gagarinovej, Hraničnej, Bajkalskej, Ružinovskej, Ivánskej ceste, Tomášikovej, Záhradníckej i Miletičovej. Podľa Google Maps sa tvoria kolóny aj na Špitálskej, Mickiewiczovej a v ich okolí. Taktiež aj na Dostojevského rade a Karadžičovej.

V Bratislave sa postupne od piatka (15. 2.) začali rozsiahle dopravné obmedzenia. Súvisia s výstavbou diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, konkrétne prestavbou mimoúrovňovej križovatky Prievoz, a s výstavbou podzemného kruhového objazdu na rekonštruovanej časti ulice Mlynské nivy. V prípade Mlynských nív pôjde o obmedzenia rádovo v mesiacoch a pri D4 a R7 v rokoch. Na bezplatnú informačnú linku 0800 242 000 môžu hlásiť vodiči problémy v doprave, alebo klásť otázky.