Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Nitriansky kraj

V Nitrianskom kraji sú voľby zatiaľ pokojné

Ilustračná snímka. Foto: TASR Radovan Stoklasa

V Nových Zámkoch účasť voličov zatiaľ nie je vysoká, ako uviedla zapisovateľka mestskej volebnej komisie Erika Nagyová, je pravdepodobné, že popoludní príde k volebným urnám viac voličov ako doposiaľ.

Zlaté Moravce/Nové Zámky/Topoľčany 10. novembra (TASR) – Voľby v okresoch Nitrianskeho kraja zatiaľ prebiehajú pokojne a bez incidentov. Podľa väčšiny členov oslovených mestských i okrskových volebných komisií ľudia však k urnám priebežne chodia.



V Nových Zámkoch účasť voličov zatiaľ nie je vysoká, ako uviedla zapisovateľka mestskej volebnej komisie Erika Nagyová, je pravdepodobné, že popoludní príde k volebným urnám viac voličov ako doposiaľ. "Priebeh volieb máme pokojný. Všetky volebné miestnosti sa ráno otvorili včas a doteraz sme nemali hlásený žiadny incident," uviedla pre TASR.

O bezproblémovom priebehu volieb informovala aj Mestská volebná komisia v Zlatých Moravciach. Ako uviedli jej členovia, doteraz neboli zaznamenané žiadne komplikácie či podanie od občanov. Podľa mestskej volebnej komisie sú voľby bez incidentov aj v Topoľčanoch.