Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Nitriansky kraj

Polícia pátra: Muž odišiel pred týždňom túlať sa, rodine sa neozval

Polícia v Leviciach pátra po nezvestnom 30-ročnom Rudolfovi Ružičkovi (na snímke) z Loku. Muž odišiel 28. februára z domu, podľa vyjadrenia príbuzných "túlať sa po lesoch". Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Akékoľvek poznatky smerujúce k vypátraniu nezvestnej osoby môže verejnosť podať polícii na číslo 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Levice 7. marca (TASR) - Polícia v Leviciach pátra po nezvestnom 30-ročnom Rudolfovi Ružičkovi z Loku. Muž odišiel 28. februára z domu, podľa vyjadrenia príbuzných "túlať sa po lesoch".

„Urobil to už viackrát, vždy sa v poriadku vrátil. Naposledy sa matke telefonicky ozval v pondelok 4. marca, odvtedy nikoho nekontaktoval. Telefón má vypnutý a zdržuje sa na neznámom mieste,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Nezvestný Rudolf Ružička je vysoký približne 180 centimetrov, má štíhlu postavu, čierne strapaté vlasy dlhé 5 centimetrov, hnedé oči a miernu bradu. Oblečenú mal čiernu koženú bundu, dlhé maskáčové nohavice. Nosí viac vrstiev oblečenia, preto vyzerá mohutnejšie, upozornila Čuháková. Akékoľvek poznatky smerujúce k vypátraniu nezvestnej osoby môže verejnosť podať polícii na číslo 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.