Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Nitriansky kraj

Nezvyčajná krádež: Na kúpalisku zmizol aj rezeň

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Podľa informácie zástupcov polície už policajtky na kúpalisku riešili kuriózny prípad krádeže obeda. Manželský pár z Českej republiky im oznámil, že mu niekto ukradol z deky rezne.

Nitra 5. júla (TASR) – Policajtky z Oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre budú počas letnej turistickej sezóny pravidelne navštevovať parkoviská a kúpaliská a upozorňovať návštevníkov na rôzne hroziace riziká. Počas prázdnin už stihli navštíviť kúpalisko v Podhájskej, kde radili turistom, aby si nenechávali svoje osobné veci, doklady a mobilné telefóny na dekách bez dozoru. Odporúčali im, aby mali svoje veci na očiach, všímali si okolie a nespoliehali sa na to, že im veci postráži cudzí prísediaci.

Podľa informácie zástupcov polície už policajtky na kúpalisku riešili kuriózny prípad krádeže obeda. Manželský pár z Českej republiky im oznámil, že mu niekto ukradol z deky rezne, ktoré si priniesli k obedu. Bolo to v čase, keď boli obaja v bazéne. „Na parkovisku si policajtky všimli štyri ženy, ktoré si chceli v kufri auta nechať kabelky s dokladmi a peniazmi. Ďalší vodič nechal doklady vyložené priamo na palubnej doske auta. Polícia bude preventívne aktivity vykonávať počas celého leta,“ informovali zástupcovia polície.