Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia NHL

Vlastníci bytového komplexu chcú vysťahovať Tomáša Tatara

Tomáš Tatar Foto: TASR/AP

Vlastníci bytového komplexu sa rozhodli podať žalobu pre nadmerný hluk počas nočných hodín.

Detroit 30. marca (TASR) - Slovenskému hokejistovi Tomášovi Tatarovi hrozí pre údajné porušovanie domového poriadku vysťahovanie z apartmánu v Detroite. Podľa internetového vydania denníka Nový Čas podalo združenie vlastníkov žalobu na súd so žiadosťou o vysťahovanie nedisciplinovaných nájomníkov.

Infomáciu o nevhodnom správaní slovenského reprezentanta priniesol ako prvý denník Detroit News. Podľa neho sa Tatar už viackrát dopustil porušenia domového poriadku v komplexe Main Street Lofts Condominium, kde obýva apartmán patriaci spoluhráčovi Darrenovi Helmovi. "Je to hlúposť! Polícia prišla dva razy, keď sme hrali playstation a nič zlé sme nerobili," citoval oficiálny web Nového Času Tatarove slová.

Vlastníci bytového komplexu sa rozhodli podať žalobu pre nadmerný hluk počas nočných hodín. V nej žiadajú súd, aby nedisciplinovaných nájomníkov vysťahoval. "Ťažko sa k tomu vyjadriť, pretože to nie je tak, ako sa to prezentuje. Neviem, či sa niekto zo susedov nudí, a nechápem, čo im vadí. Je zvláštne, že sa na mňa sťažovali aj vtedy, keď som bol na olympiáde," dodal 23-ročný útočník "červených krídiel".

Slovenský reprezentant, ktorý získal striebro na MS 2012 v Helsinkách, musí riešiť ešte aj ďalšiu sťažnosť. Tá sa týka zlého parkovania na miestach určených len pre krátkodobé návštevy.