Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

NHL: Raantovi hrozí, že si v aktuálnom ročníku už nezahrá

Brankár Antti Raanta (v strede). Foto: TASR/AP

Raanta nastúpil v sezóne len na dvanásť zápasov s priemerom 2,88 gólov na duel a 90,6% úspešnosťou zásahov. Naposledy hral 27. novembra proti Minnesote, keď si privodil zranenie.

Glendale 10. decembra (TASR) - Fínsky hokejový brankár Antti Raanta utrpel zranenie v dolnej časti tela a klubu zámorskej NHL Arizona Coyotes môže chýbať až do konca sezóny.

Generálny manažér John Chayka uviedol, že ďalšie vyšetrenia odhalili, že zranenie je komplikovanejšie, ako sa pôvodne predpokladalo, a že dvadsaťdeväťročný brankár si v prebiehajúcom ročníku možno už ani nezahrá.

Raanta nastúpil v sezóne len na dvanásť zápasov s priemerom 2,88 gólov na duel a 90,6% úspešnosťou zásahov. Naposledy hral 27. novembra proti Minnesote, keď si privodil zranenie. Informovala agentúra AP.

Hyman z Toronta dostal dvojzápasový trest


Kanadský hokejový útočník Zach Hyman z Toronta dostal dvojzápasový trest za nedovolené bránenie obrancu Bostonu Charlieho McAvoya v sobotňajšom zápase NHL.

Incident sa odohral desať minút pred koncom duelu a Hyman si za svoj zákrok vyslúžil 5+DKZ. Disciplinárka mu následne dala stopku na ďalšie dve stretnutia a dvadsaťšesťročný krídelník príde aj o 24.193,54 dolárov. Informovala oficiálna stránka ligy.