Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia

Vonnová dostala od Red Bullu luxusný autobus, bude mať aj bodyguardov

Americká lyžiarka Lindsey Vonnová bozkáva lyže po víťazstve v obrovskom slalome žien Svetového pohára v Maribore 26. januára 2013. Foto: TASR/AP Photo

Biely autobus, ktorý lyžiarke sponzor zabezpečil, využíva jazdec F1 Sebastian Vettel.

Schladming 3. februára (TASR) – Americká lyžiarka Lindsey Vonnová dostala od svojho sponzora, spoločnosti Red Bull, na svetový šampionát k dispozícii luxusný autobus aj osobnú ochranku.

"Biely autobus využíva pilot F1 Sebastian Vettel. Nie je jasné, kde Vonnová mohutný autobus v malom Schladmingu ukryje, aby mala dostatok pokoja," informuje internetový portál sportal.de.

Podľa informácie agentúry AP Red Bull poskytne lyžiarke aj bodygiardov. "Boli takí láskaví a najali pre mňa ochranku. Ide len o to, aby som sa dostala dnu a von bez ťažkostí. Neočakávam ale, že nejaké nastanú," povedala Vonnová.

Niektoré bulvárne médiá začali spájať Vonnovú a hviezdneho golfistu Tigera Woodsa. Keď sa jej novinári pýtali, či sa na ňu nepríde Woods pozrieť osobne, zmohla sa len na odpoveď: "Ó môj, bože, neviem. To by ste sa asi mali spýtať jeho. Absolútne netuším."