Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia

Polícia hľadá svedkov zrážky auta s chodkyňou v Pezinku

SR polícia nehoda Pezinok chodkyňa svedkovia BAXPolícia hľadá svedkov zrážky auta s chodkyňou v PezinkuPolicajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok 3. mája o 9.45 h na Seneckej ulici v Pezinku. Počas nehody došlo k zrážke auta s chodkyňou. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti. FOTO TASR - KR PZ v Bratislave, 8. máj 2024 Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Polícia vyzýva vodičov, ktorí boli svedkami nehody a prípadne ju majú zadokumentovanú na kamerovom zázname z vozidla, aby ju kontaktovali na čísle 158.

Bratislava 8. mája (TASR) - Policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok 3. mája o 9.45 h na Seneckej ulici v Pezinku. Počas nehody došlo k zrážke auta s chodkyňou. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"Vodička viedla motorové vozidlo značky Hyundai po Seneckej ulici smer mesto Modra, pričom na priechode pre chodcov došlo k zrážke s chodkyňou. Tá v dôsledku zrážky utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali jej prevoz do nemocnice na ošetrenie," uviedli policajti.

Polícia vyzýva vodičov, ktorí boli svedkami nehody a prípadne ju majú zadokumentovanú na kamerovom zázname z vozidla, aby ju kontaktovali na čísle 158, prípadne formou správy cez sociálnu sieť.