Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia

Novinársky stolnotenisový šampionát napíše v sobotu 27. kapitolu

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Šampionát odštartuje v sobotu predpoludním v telocvični Základnej školy Slovanská v Považskej Bystrici.

Považská Bystrica 19. apríla (TASR) - Slovenský stolnotenisový šampionát žurnalistov napíše v sobotu (20. 4.) v Považskej Bystrici svoju 27. kapitolu. Tipsport majstrovstvá Slovenska novinárov budú mať vďaka účasti novinárov z Českej republiky opäť punc medzinárodnosti. TASR o tom informovala Romana Martincová z Občianskeho združenia (OZ) Stôl číslo šesť.

"Po oklieštených pandemických ročníkoch počet účastníkov v posledných dvoch rokoch stúpol, v tomto roku sa dokonca črtá rekordná účasť. Na základe prihlášok očakávame v Považskej Bystrici viac ako šesť desiatok novinárov," skonštatovala Martincová.

Ako dodala, o majstrovské tituly sa bude súťažiť v dvojhre mužov a žien, v štvorhre mužov a žien a v zmiešanej štvorhre. Šampionát odštartuje v sobotu predpoludním v telocvični Základnej školy Slovanská v Považskej Bystrici. Majstrovské tituly v dvojhrách obhajujú Eva Pokorná (RTVS) a mediálny manažér spišskonovoveských basketbalistov Oliver Buza.

Tipsport majstrovstvá Slovenska novinárov v stolnom tenise organizuje z poverenia Slovenského stolnotenisového zväzu OZ Stôl číslo šesť. Zo svojho dotačného programu šampionát podporili Trenčiansky samosprávny kraj a mesto Považská Bystrica, oficiálnym mediálnym partnerom je tradične Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR).