Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia

Karlova Ves vyhlásila súťaž o najkrajší balkón a predzáhradku

ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Prihláškou do súťaže je fotografia balkóna alebo predzáhradky, s uvedeným menom, adresou a kontaktným telefónnym číslom.

Bratislava 21. augusta (TASR) - Karlova Ves hľadá najkrajší kvetinový balkón a predzáhradku. Majitelia domácich kvetinových kráľovstiev sa do súťaže môžu prihlásiť do 30. septembra.

Referát ekológie a zelene miestneho úradu v Karlovej Vsi na internetovej stránke úradu uvádza, že kandidátmi na ocenenie sú všetci obyvatelia Karlovej Vsi a Dlhých dielov, ktorí milujú kvety a s láskou sa starajú o predzáhradku pri bytovom či rodinnom dome, alebo si skrášľujú balkón.

Prihláškou do súťaže je fotografia balkóna alebo predzáhradky, s uvedeným menom, adresou a kontaktným telefónnym číslom. "Fotografie možno vhadzovať s potrebnými údajmi do schránky Karloveských novín, ktorá sa nachádza na vrátnici miestneho úradu," uviedla Halina Trubínyiová, vedúca karlovoveského referátu ekológie a zelene. Fotografie je takisto možné poslať mailom na adresu novinykarlovejvsi@gmail.com alebo poštou na adresu: Miestny úrad MČ Karlova Ves, Nám. sv. Františka 8, 842 62 Bratislava.

"Vo všetkých prípadoch je potrebné tak urobiť do 30. septembra," povedala Trubínyiová a dodala, že v kategórii balkón i predzáhradka budú ocenení traja výhercovia.