Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia

Dzurinda verí v lepšie výsledky

Foto: TASR/Vladimír Benko

"Ja si veľmi dobre uvedomujem zodpovednosť lídra politickej strany, ale každá otázka má svoj čas," reagoval Dzurinda.

Bratislava 10. marca (TASR) - V centrále SDKÚ-DS veľká radosť po zverejnení prieskumov nevládne. "Netlieskame, veľká radosť nie je, ale nevládne ani depresia. Nádejame sa, že nejaká desatinka alebo percentíčko môže pribudnúť," okomentoval šéf strany Mikuláš Dzurinda.

"Ja si veľmi dobre uvedomujem zodpovednosť lídra politickej strany, ale každá otázka má svoj čas," reagoval na možné vyvedenie zodpovednosti za pravdepodobne takmer polovičný výsledok strany v porovnaní s predchádzajúcimi voľbami. Na túto otázku tak odpovie až kongres strany o niekoľko mesiacov.

Tu bude player


Dzurinda však upozornil na dôležitý fakt, že sa v posledných mesiacoch nevzdal. "Som v politike už 20 rokov, ale takému osobnému a politickému tlaku som ešte nečelil," uviedol na margo útokov na stranu najmä cez kauzu Gorila. "Mnohí naši funkcionári aj občania sa ma neraz pýtali, či hlas pre SDKÚ-DS neprepadne."

Dodal, že strana si ešte počká na definitívne čísla. "Som si viac ako istý, že sa pozviechame a budeme budovať stranu," skonštatoval s tým, že práve vďaka obrodeniu očakáva lepšie výsledky, ale až v nasledujúcich voľbách.