Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Zjazdár Miller sa druhýkrát oženil, za svedka mu išla mačka

Ilustračné foto Foto: TASR

Mladomanželia cez sociálnu sieť avizovali, že za svadobného svedka si vybrali ich obľúbenú mačku menom Harper.

San Diego 8. októbra (TASR) - Americký zjazdár Bode Miller sa v nedeľu oženil s plážovou volejbalistkou Morgan Beckovou. Slávnostný obrad sa konal v úzkom kruhu na lodi v kalifornskom San Diegu. Mladomanželia cez sociálnu sieť avizovali, že za svadobného svedka si vybrali ich obľúbenú mačku menom Harper.

"Nadišiel veľký deň. S Morgan sme si povieme áno v zadnom trakte lode v prístave v San Diegu," "tweetoval" Miller. "Je to oficiálne, oddnes som pani Millerová," pochválila sa jeho nová životná družka, ktorá sama upiekla svadobnú tortu.

Z prvého manželstva má americký zjazdársky univerzál štyriapolročnú dcérku Neesyn Dacey. Je dvojnásobným držiteľom veľkého glóbusu a na svojom konte má 33 víťazstiev v pretekoch Svetového pohára. K štyrom titulom majstra sveta pridal na ZOH 2010 vo Vancouveri najcennejší olympijský kov, keď triumfoval v superkombinácii. Napriek úvahám o konci kariéry sa 35-ročný Američan rozhodol pokračovať, jeho prioritou v novej sezóne je uspieť na MS v rakúskom Schladmingu.

Informovala agentúra APA.

Americký zjazdár Bode Miller
Foto: TASR/AP Photo


Morgan Becková
Foto: TASR/AP Photo