Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

V striptízovom klube zadržali Stormy Daniels, ktorá sa súdi s Trumpom

Stormy Daniels, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Stormy Daniels zadržala polícia v stredu po tom, čo počas striptízu v klube Sirens v meste Columbus dovolila viacerým zákazníkom, aby sa jej "nesexuálne" dotýkali.

Washington 12. júla (TASR) - V striptízovom klube v americkom štáte Ohio zadržali pornoherečku Stormy Daniels, ktorá sa súdi s prezidentom USA Donaldom Trumpom. Informovala o tom vo štvrtok agentúra AP.

Stormy Daniels, vlastným menom Stephanie Cliffordovú, zadržala polícia v stredu po tom, čo počas striptízu v klube Sirens v meste Columbus dovolila viacerým zákazníkom, aby sa jej "nesexuálne" dotýkali. Podľa jedného zo zákonov štátu Ohio sa totiž obnažených alebo čiastočne obnažených tanečníc môžu dotýkať výhradne ich rodinní príslušníci.

Cliffordovú, ktorá strávila noc na policajnej stanici, čaká podľa jej právnika Michaela Avenattiho obvinenie z prečinu.

"Celé je to zinscenované. Je absurdné, aby orgány činné v trestnom konaní plytvali silami na tajnú operáciu zameranú na zákazníkov striptízového podniku, ktorí sa nesexuálnym spôsobom dotýkajú účinkujúcich," povedal Avenatti.

Americký prezident Donald Trump údajne preplatil svojmu osobnému právnikovi Michaelovi Cohenovi 130.000 dolárov, ktoré ten zaplatil Stormy Daniels za jej mlčanie o údajnom pomere s Trumpom.

Cliffordová chce teraz súdnou cestou od dohody o mlčanlivosti odstúpiť, keďže je podľa nej neplatná.

V súčasnosti 39-ročná Cliffordová tvrdí, že mala jedenkrát pohlavný styk s Trumpom počas golfového turnaja v Lake Tahoe v roku 2006 - vtedy bol miliardár už ženatý so súčasnou prvou dámou Melaniou.