Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Trnavský kraj obhájil titul

Foto: OZ Múdry pes

Titul Majster Slovenska detských domov vo futbale obhájil Trnavský kraj.

Bratislava 20. júna (OTS) - Vo finále Pohára Karola Poláka tesne zdolal Prešovský kraj 3:2. Na treťom mieste skončili deti z Bratislavského kraja a na štvrtom Košický kraj. Za najlepšieho brankára bol vyhlasený Mário Richtarčík, najlepsím strelcom sa stal Lukáš Toráč a najlepším hráčom Tomáš Toráč. Cenu fair play prevzal od dlhoročného rozhodcu Stanislava Bombu Matúš Krajčovič. Družstvo z Trnavského kraja získalo aj zlatú plaketu klubu fair play Slovenského olympíjského výboru, ktorú na Štrbe odovzdával náš úspešný olympionik Pavol Hurajt a novinár Miroslav Tomášik.
Titul Majster Slovenska detských domov vo futbale obhájil Trnavský kraj
Foto: OZ Múdry pes

Pohár Karola Poláka je súťaž detských domovov vo futbale, kde výbery jednotlivých krajov, chlap-cov a dievčat vo veku 14 až 18 rokov bojujú o šancu zúčastniť sa na finálovom turnaji na Štrbe a tam v konkurencii 4 krajov získať pohár a krásne ceny. Odmenení sú samozrejme všetky zúčast-nené deti. Zakladateľom tohto projektu bola športová komentátorska legenda pán Karol Polák.

Súťaž organizuje občianske združenie Múdry pes v spolupráci s partnerom projetku Slovenským futbalový zväzom a Ústredím práce, sociálnych vecí a rodiny.
Cena pre najlepšieho hráča
Foto: OZ Múdry pes

Generálnym partnerom súťaže je spoločnosť Nestlé a hlavným partnerom Nadácia EPH. Rekla-mný partnerom je spoločnosť Burel a do projektu sa rôznou formou zapojili aj spoločnosti adidas, dm drogerie markt, coty, lucka, auto-impex, metro, tissot, allen&overy, camfil a excellent partners. Mediálnu podporu poskytuje zoznam.sk, tasr a rtvs a práve riaditeľ rtvs je aj ambasá-dorom tejto súťaže. Tento rok je partnerom projektu aj klub fair play SOV.
Foto: OZ Múdry pes