Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Céline Dion oznámila, že budúci rok skončí koncertovanie v Las Vegas

Kanadská speváčka Celine Dionová, archívna snímka. Foto: TASR/AP Photo

Kanadská speváčka má za sebou v Las Vegas viac ako tisícku vystúpení, ktorá prilákali celkove 4,5-5 miliónov hudobných nadšencov.

Las Vegas 25. septembra (TASR) - Kanadská speváčka Céline Dionová ukončí v júni budúceho roka pravidelné vystupovanie v Las Vegas, kde koncertovala s väčšími či menšími prestávkami od roku 2003.

Rodáčka z kanadskej provincie Québec prerušila koncertovanie v metropole hazardu po prvý raz v roku 2007, avšak v roku 2011 sa opäť vrátila. V rokoch 2014 a 2015 sa s veľkým zanietením venovala manželovi, hudobnému producentovi Renému Angélilovi, ktorý však začiatkom roka 2016 napriek tomu prehral svoj boj s rakovinovým ochorením. Po jeho úmrtí sa Dionová vrátila v Las Vegas na koncertnú scénu, aj keď vlani v marci a apríli musela vystupovanie dočasne prerušiť pre neodkladný chirurgický zákrok.

Jedna z najúspešnejších speváčok histórie populárnej hudby by sa v Las Vegas mala naposledy predstaviť na koncertnej scéne 8. júna budúceho roka.

Podľa vlastných slov sa jej toto mesto stalo medzičasom domovom a vystúpenia v Koloseu miestneho Caesar's Palace súčasťou jej života. "Bola to úžasná skúsenosť a som vďačná všetkým mojim fanúšikom, ktorí za nami prišli počas uplynulých rokov," uviedla speváčka v pondelok na jednej zo sociálnych sietí.

Dionová má za sebou v Las Vegas viac ako tisícku vystúpení, ktorá prilákali celkove 4,5-5 miliónov hudobných nadšencov.