Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Odmena pre žiakov - školský výlet v morských vlnách v Bešeňovej

Foto: GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ

Už si netreba lámať hlavu nad školským výletom. Neuveriteľná ponuka pre všetky triedy školský výlet už za 5 €!

Bešeňová 15. apríla (OTS) - Gino Paradise Bešeňová pozýva všetky školy na nezabudnuteľný školský výlet do pravých morských vĺn. Jún v Bešeňovej patrí školám.

Väčšina učiteľov si každý rok láme hlavu nad tým, kam zoberie svojich žiakov na školský výlet. Tento rok to v GINO PARADISE Bešeňová vymysleli za Vás. Na tento výlet nezabudne žiadna trieda. Určite bude pre každého nezabudnuteľným zážitkom šantiť v pravých morských vlnách, alebo si len tak vychutnávať atmosféru mora, ležať pod slnečníkom, piť čerstvý džús a pritom stále byť na Liptove.

Ak by to bolo pre niekoho stále málo, len o pár metrov ďalej decká zažijú tú najrýchlejšiu jazdu na nových rýchlostných toboganoch alebo si užijú jazdu na najdlhšom tobogane na Slovensku.

Počas celého júna budú na všetky triedy čakať geotermálne bazény, bazény s čírou vodou, ďalšie vodné atrakcie a skvelá zábava. O bezpečnosť žiakov sa postará tím profesionálnych plavčíkov.

Tento výlet bude odmenou aj pre učiteľov, ktorí dostanú darček v podobne dvoch VIP Plus vstupov, a tak si môžu užiť zaslúžený relax. Všetky informácie o výlete a podmienkach nájdete na www.ginoparadise.sk.

GINO PARADISE Bešeňová už nie je len termálny park, z areálu sa stal vodný raj, ktorý poskytuje dokonalý relax v termálnych a čírych bazénoch, ale aj nové adrenalínové zážitky po celý rok! Nová zábavno-adrenalínová zóna predstavuje investíciu vo výške 9 mil. €, ktorou sa areál zväčšil takmer o 50 %. Nová časť je rozdelená do niekoľkých častí, 30 m vysoká toboganová veža poskytuje nevšedné zážitky z jazdy na šiestich nových toboganoch. Morské vlny si môžu návštevníci vychutnať celý rok, nakoľko bazén s vlnobitím je prekrytý obrovským stanom. Nájdete tu aj nový detský vodný raj s hradom, šmýkačkami a vodnými delami. Morskú a predovšetkým dovolenkovú atmosféru dopĺňajú palmy, množstvo lehátok a nový Miami bar s občerstvením.