Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Polemic prichádza s novou skladbou Na každého príde!

Skupina Polemic, archívne foto. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Pesnička, ktorú skupina už hráva na svojich koncertoch, dostala podobu lyric videa, v ktorom ešte viac vynikne text, v ktorom si rozhodne neberú servítku pred ústa.

Bratislava 15. marca (TASR) - Početní a vždy pozitívne naladení Polemici prichádzajú s novou pesničkou Na každého príde!, ktorá je z iného súdka, ako sú u nich fanúšikovia zvyknutí. Veselosť vymenili tentoraz za výpoveď, ktorá sa presne hodí na aktuálnu spoločenskú situáciu, stačí si prečítať čerstvé správy od novinárov a spravodajcov.

Pesnička, ktorú skupina už hráva na svojich koncertoch, dostala podobu lyric videa, v ktorom ešte viac vynikne text, v ktorom si rozhodne neberú servítku pred ústa. Expresívna výpoveď na tému zavádzania spoločnosti je iná ako hity, na ktoré tancujú celé generácie poslucháčov, ktoré majú kapelu spojenú s festivalmi, zábavou a pohodou.



Spevák Bejzo hovorí: „Pesnička v nás dozrievala dlhšie, v podstate dva roky. Pritom by sme boli najradšej, ak by sme sa mali všetci radi, rešpektovali sa, ľudia by boli zodpovední a čestní. Lenže opak je pravdou a najčerstvejšie správy to len dokazujú.“

Autor textu Mickey sa pridáva: „Napriek tomu cítime, že sa Slovensko uberá správnym smerom. Aj keď to trvá trochu dlhšie, tak ľudia, ktorí mu škodili, miznú zo scény. Čaká na nich prevzatie zodpovednosti za svoje činy, niektorých aj pobyt za mrežami. Na každého príde!“

Skupina Polemic hrá v zložení Peter Petko Opet, Braňo Bejzo Bajza, Michal Mickey Mouse Novácky, Peter Ras Píter Šandor, Peter Pepe Huraj, Miroslav Mireček Baričič, Ľubomír Lubenko Horák a Andrej Šéfko Juráš. 

Informáciu pre TASR poskytla agentúra Polemic.