Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Letné výpredaje zosilnejú už v júni

Foto: AVION Shopping Park v Bratislave

Obľúbené letné výpredaje tento rok ponúknu zákazníkom to najlepšie o pár týždňov skôr než vlani aj vďaka horúcemu počasiu.

Bratislava 21. júna (OTS) - Väčšina značiek v nákupnom centre AVION v Bratislave sa do výpredajov naplno zapojí už v druhej polovici júna. Milovníci výhodných nákupov tak nemusia čakať do začiatku letných prázdnin ako minulý rok. Podľa online prieskumu AVIONU každý druhý návštevník minie v letných výpredajoch viac ako 50 EUR.

Letné výpredaje v AVIONE sa začínajú v najväčšej vlne už v druhej polovici júna. Niektoré značky vrátane obchodného domu IKEA začali s výpredajmi ešte skôr. Dôvodom skorších letných výpredajov je aj horúce počasie, ktoré sa tento rok začalo už v máji. Obchodníci najmä s letnou módou a športovými doplnkami tak spustili zľavy na letný tovar skôr. Aktuálne sa zľavy pohybujú vyše 30 %, postupne do konca júna stúpnu na klasických 70 %,“ prezradila Katarína Michaliaková, marketingová manažérka najväčšieho nákupného centra AVION Shopping Park v Bratislave.

Letné výpredaje podľa nej budú ako každý rok trvať do vypredania zásob alebo spustenia jesenných kolekcií, najneskôr však do začiatku augusta.

Prvýkrát v tomto roku sa do výpredajov v AVIONE zapojí aj nový hypermarket KAUFLAND, ktorý zákazníkom ponúka napríklad pravidelné týždenné zľavy až do výšky 50 % na vybraný priemyselný tovar.

Aktuálne júnové zľavy vybraných značiek v bratislavskom AVIONE:
• C&A do 50 %
• A3 Sport do 70 %
• Retro Jeans do 30 %
• GATE do 70 %
• Humanic zľavy na vybraný tovar
• Reserved do 50%