Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Hotely manažované skupinou BHP opäť medzi najlepšími podľa Trend TOP

Foto: BHP

Hotely, ktoré manažuje skupina Best Hotel Properties (BHP), a.s., opäť potvrdili, že patria medzi tie najlepšie na Slovensku.

Bratislava 15. marca (OTS) - Grand Hotel Kempinski High Tatras je podľa ocenení TREND Top 2019 najlepším hotelom v SR, a to už po piatykrát. V rebríčku najlepších hotelov je aj Grand Hotel River Park v Bratislave. Hotelová RIVERBANK Restaurant obhájila prvenstvo medzi top reštauráciami.

„Prvenstvo v oceneniach TREND Top je pre nás cťou a tento rok o to väčšou, že sme ho získali už po piatykrát. Potvrdzuje to, že služby, ktoré poskytujeme sa držia na tej najvyššej úrovni. Dôkazom toho sú aj hostia, ktorí sa do nášho hotela radi vracajú. Vedia, že sa u nás vždy stretnú s priateľským tímom ľudí, ktorý sa snaží splniť všetky ich priania a pracuje so zanietením pre odkaz najstaršej hotelovej siete na svete,“ povedala Kathrin Noll, generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras s tým, že tento rok je pre hotel špeciálny aj v tom, že oslávi desiate výročie od otvorenia po rekonštrukcii v máji 2009. „Pre hostí máme preto pripravených viacero prekvapení,“ dodala. Hotelová reštaurácia Grand Restaurant sa umiestnila v prvej desiatke najlepších a medzi top 10 šéfkuchárov na Slovensku patrí podľa TREND Top aj šéfkuchár Miroslav Zamiška.
Foto: BHP

Medzi najlepšie hotely na Slovensku patrí aj Grand Hotel River Park v Bratislave. „Sme radi, že náš hotel je nielen prvou voľbou pre významných hostí, ale aj pre ľudí, ktorí radi cestujú a spoznávajú nové miesta. Keďže patríme do siete hotelov Marriott International musíme spĺňať náročné štandardy, ktoré hostia od nás očakávajú. Ocenenie TREND Top je pre nás potvrdením, že kráčame dobrou cestou,“ povedal Branislav Kačkovič, riaditeľ Grand Hotela River Park, a Luxury Collection Hotel, Bratislava. Teší ho tiež to, že hotelová RIVERBANK Restaurant sa umiestnila na prvom mieste a šéfkuchár Jaroslav Žídek bol zaradený medzi top 10 slovenských šéfkuchárov.

Hotely a reštaurácie navštevovali hodnotitelia TREND-u od mája 2018 do februára 2019, a tak ako po minulé roky sa hodnotilo formou mystery shoppingu, teda anonymných návštev. Celkom bolo ohodnotených približne 200 reštaurácií a hotelov. Výsledky vyhlásili počas galavečera na konferencii TREND Horeca Manažment, ktorá sa konala 12.-13. marca v Grand hoteli Bellevue v Hornom Smokovci.