Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Posledný film s Radkom Brzobohatým, Vrásky z lásky sa vracia do kín

Ilustračné foto z filmu Vrásky z lásky Foto: TASR/Youtube

Komediálna dráma Vrásky z lásky vstúpila do slovenskej kinodistribúcie 19. júla.

Bratislava 14. septembra (TASR) - Na plátna slovenských kín sa vracia český film Vrásky z lásky. V dojemnom a humornom príbehu scenáristu Marka Epsteina a režiséra Jiřího Stracha sa po 40 rokoch znovu stretli na filmovom plátne v hlavných úlohách dve legendy českej kinematografie - Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý.

"Spoločnosť Cinemax sa rozhodla ako poctu neskutočnému talentu a veľkej osobnosti, o ktorú prišla naša kultúrna obec, uviesť v utorok 18. septembra v rámci sekcie Artmax posledný film Radoslava Brzobohatého," informovala TASR Barbora Drobná zo spoločnosti Continental film s tým, že diváci budú mať možnosť vidieť snímku v kinách v Banskej Bystrici, Košiciach, Nitre, Poprade, Prešove, Skalici, Trenčíne, Trnave a Žiline.

Komediálna dráma Vrásky z lásky vstúpila do slovenskej kinodistribúcie 19. júla. Film rozpráva príbeh o bývalom učiteľovi Otovi (Radoslav Brzobohatý), ktorý má vo svojom pokročilom veku množstvo vrtochov, ktorými komplikuje život svojmu synovi. Čaká ho náročná operácia a Ota sa rozhodne, že je ten správny čas na vyhľadanie niekoho, kto kedysi dávno výrazne ovplyvnil jeho život. Stretnutie s herečkou Janou (Jiřina Bohdalová) je ale trochu iné, ako si predstavoval. Vitálna dáma, ktorá sa nemieni vzdať svojho aktívneho života, znova zamotá jeho osud. Vďaka Jane sa Ota vydáva na napínavú road-movie, na akú by si možno ani v mladšom veku netrúfol. Práve vďaka tomuto dôležitému stretnutiu si obaja uvedomia, že najhoršie, čo môže človek urobiť, je všetko vzdať.