Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Kultúra

Tom Cruise sa možno objaví vo filme The Man from U.N.C.L.E.

Hollywoodska hviezda Tom Cruise pred fotografmi po jeho príchode na letisko Haneda v Tokiu, Utorok 8 január 2013. Cruise pricestoval do krajiny propagovať jeho nový film Jack Reacher. Foto: TASR/AP Photo

Obsadenie hlavnej postavy je pre producentov a filmové štúdio zatiaľ kameňom úrazu.

Los Angeles 20. marca (TASR) - Novým adeptom na hlavnú úlohu v dlho pripravovanej hollywoodskej filmovej verzii televízneho seriálu The Man from U.N.C.L.E. zo 60. rokov je Tom Cruise.

Rokovania medzi obľúbeným hercom a filmovým štúdiom Warner Bros. sú už v plnom prúde, informovali dnes americké médiá, vrátane magazínu Hollywood Reporter.

Hlavné postavy úspešného seriálu, v ktorom dvojica agentov - Američan a Rus - bojuje proti rôznym zločincom, stvárnili Robert Vaughn, David McCallum a Leo G.Carroll, ktorý zažiaril v úlohe ich šéfa.

Réžie pripravovanej filmovej verzie, na ktorú po dlhých ťahaniciach rezignoval ešte v novembri 2011 Steven Soderbergh, by sa mal ujať Guy Ritchie exmanžel speváčky Madonny.

Obsadenie hlavnej postavy je však pre producentov a filmové štúdio zatiaľ kameňom úrazu. Po Georgeovi Clooneym, Mattovi Damonovi, ale aj Benovi Affleckovi, Johnnym Deppovi a Bradleyovi Cooperovi je teraz Cruise ďalším vážnym adeptom. Herec iba nedávno ukončil nakrúcanie sci-fi snímky All You Need Is Kill v réžii Douga Limana. Ide o príbeh z blízkej budúcnosti, v ktorom ľudstvo čelí útokom mimozemšťanov. Svetová premiéra filmu je naplánovaná na budúci rok.