Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

The Burning Hell sa po roku opäť predvedú v Bratislave

BurningHell Foto:

Koncert The Burning Hell v LOFT!e bude po vystúpení islandskej hudobníčky Sóley ďalšou warm up akciou pred festivalom BA City Beats, ktorý sa bude konať 20. a 21. júna na Tyršovom nábreží.

Bratislava 16. mája (TERAZ.sk) - Na Slovensku veľmi obľúbení The Burning Hell po roku znova vystúpia v Bratislave. Po vlaňajšom májovom koncerte v Hlave XXII sa kanadská kapela tentoraz ukáže vo štvrtok 6. júna v klube LOFT! na Továrenskej ulici. Prvých 150 vstupeniek na koncert sa v sieti Ticketportal predáva za prijateľných 6 eur.

Koncert The Burning Hell v LOFT!e bude po vystúpení islandskej hudobníčky Sóley (2. júna) ďalšou warm up akciou pred festivalom BA City Beats, ktorý sa bude konať 20. a 21. júna na bratislavskom Tyršovom nábreží. Vystúpia na ňom Katy B, Hadouken!, Rudimental, Aloe Blacc, Everything Everything, Stereo MCs (DJ set), The Orb, Tosca, Danko Jones a mnohí ďalší.

The Burning Hell je indie-folková formácia združená okolo lídra Mathiasa Koma. Na scéne je od roku 2007, pričom má za sebou koncerty v kluboch, na festivaloch, ale predstavila sa už aj v ústave pre mentálne postihnutých vo Francúzsku. Skupina si fanúšikov získala energickými vystúpeniami v spojení s textami, ktorými dokázali, že aj o smrti sa dá spievať s humorom a dokonca sa na to ešte dá aj tancovať.

“Mathias Kom nie je v žiadnom prípade len ďalší bradatý týpek, ktorý desať rokov dozadu zistil, že má sakramentský talent na písanie pesničiek, pri kotrých sa po pár sekundých nedá inak, ako spievať spolu s ním,” napísali ešte v roku 2011 na portáli ohudbe.sk. Ak si chcete vypočuť najnovší album kapely s názvom People (2013), tu je odkaz: http://exclaim.ca/MusicVideo/ClickHear/burning_hell-people_album_stream