Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

SPOTS#10: Hula v odveky uzavretom podchode do nikam

SPOTS#10: Hula v odveky uzavretom podchode do nikam Foto: Spots

Desaťročia zamrežovaný a údajne nikdy nedokončený podchod na najväčšom slovenskom sídlisku v Petržalke bude 9. novembra hostiť už desiate pokračovanie Spots.

Bratislava 27. októbra (OTS) - Do jeho podzemia sa dostanete nielen po schodoch, ale aj na UV aktívnych snežných boboch po reálnej snehovej dráhe. Dole sa vám opäť raz otvorí svet Spots, o ktorom veľa ľudí tvrdí, že ponúka tie najzaujímavejšie akcie, aké kedy zažili. Tentokrát pre vás organizátori pripravujú temné miesto podchodu v spojitosti s naloženou vernisážou na tému UV aktívneho umenia od výtvarníčky Huly v štýle, v akom ju nepoznajú ani jej najbližší fans.

"Hula sa venuje atypickým florescenčným obrazom, ktoré pripomínajú spojenie pop-artu a komixu. Zároveň je to zaujímavý človek, ktorý si určite pozornosť zaslúži." Prezradil jeden z organizátorov. A keďže je tu Spots práve preto, aby netradičnou formou podporil zaujímavé umenie, Hula je bez pochýb tým správnym človekom. Počas celého večera bude pripravený ľadovo namrazený Jägermeister a namakaný sprievodný hudobný program, nechceme však prezrádzať viac, ale určite budete na neho ešte dlho spomínať.

V tejto "diere" prerobenej na galériu či klub taktiež vystúpi so svojim Dj setom producent elektronickej hudby Pkrek, ďalej mladý interpret Tomy Kotty a svoj Deep Tech DJ set predvedie aj mladá Donna Bucks, ktorá príde na Spots až z Nitry. Okrem hudby samozrejme nemôže chýbať aj tanečné vystúpenie v štýle contemporary v podaní skupiny Moving souls.

Spots unique places to celebrate art - to sú momenty priestoru a umelca, ktoré vznikajú len na krátku dobu a už nikdy v živote sa nebudú opakovať, preto neprestávajte loviť zážitky a nevynechajte ani túto udalosť, ktorá sa bude konať už 9. novembra.

Sleduj info na https://www.facebook.com/events/648771285303313/