Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Speváčka Iveta Bartošová sa vydala za Josefa Rychtářa

V roku 1966 sa narodila speváčka IVETA BARTOŠOVÁ. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Na svadbe chýbal speváčkin jediný syn Artur Štaidl, ktorý bol podľa novomanželky v škole, ako aj jej matka a brat, ktorí vraj bývajú ďaleko, preto ich podľa vlastných slov nechcela zaťažovať.

Praha 24. septembra (TASR) - Česká speváčka Iveta Bartošová sa dnes v pražskej štvrti Uhřiněves po druhý raz vydala. Jej sobášu s Josefom Rychtářom asistovali príslušníci polície, ktorí chránili svadobčanov pred novinármi, píše internetový server iDNES.cz.

Podľa slov policajnej hovorkyne Jany Rösslerovej však polícia reagovala iba na oznámenie od vodiča vozidla, ktorý patril medzi účastníkov svadby. Nestrážila však súkromný obrad a nemá ani hlásenie o prípadných materiálnych škodách či ujme na zdraví. Ochrancovia poriadku, ktorí sídlia neďaleko dejiska svadby, preto po zmonitorovaní situácie z miesta odišli.

Na svadbe chýbal speváčkin jediný syn Artur Štaidl, ktorý bol podľa novomanželky v škole, ako aj jej matka a brat, ktorí vraj bývajú ďaleko, preto ich podľa vlastných slov nechcela zaťažovať. Rovnako chýbala matka partnera, informovalo internetové vydanie bulvárneho denníka Blesk, ktoré ponúklo nielen slovné, ale aj podrobné obrazové spravodajstvo z udalosti.

Svadobná hostina sa uskutoční už v súkromí.

Bartošová (47) a Rychtář (55) oznámili zásnuby po tom, ako sa speváčka začiatkom augusta vrátila z liečebne v Bohniciach. Snúbenci súčasne avizovali, že svadba sa uskutoční do konca roka.

Pre Ivetu Bartošovú, ktorá si aj po sobáši ponechá svoje meno, je to druhé manželstvo po vzťahu s Jiřím Pomejem, ktorý vyvrcholil veľkolepým sobášom na zámku Hluboká v septembri 2008. Dvojici to však dlho neklapalo, po problémoch, ktoré sa začali už rok po svadbe, sa rozviedla v roku 2010.