Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Kultúra

Serióznosť zľavových portálov sa pred nákupom vyplatí preveriť

Bez popisu Foto: Jožko.sk

Zľavové portály na Slovensku nie sú žiadnou novinkou, už nejakú dobu sa tešia veľkej obľube.

Bratislava 26. novembra (TERAZ.sk - OTS) – Ľudia ich vyhľadávajú, pretože im umožňujú vykonávať obľúbené činnosti či vyskúšať netradičné veci s nemalou zľavou. V posledných rokoch ich vzniklo na Slovensku veľké množstvo a niekedy je ťažké sa v nich zorientovať a vybrať spomedzi všetkých tie seriózne. Nie vždy platí, že len veľký portál s dlhou históriou musí byť ten najlepší.

Pomôcť s orientáciou môžu recenzie predchádzajúcich zákazníkov, napríklad aj na sociálnej sieti Facebook. Príkladom takéhoto mladšieho obľúbeného zľavového portálu je Jožko.sk, ktorý na Slovensku funguje od mája tohto roku. Za pár mesiacov fungovania získal na Facebooku už vyše 10 000 fanúšikov, čo svedčí o spokojnosti jeho zákazníkov.

Pobyty aj vianočné darčeky
Zľavové portály sú obľúbené nielen pre zľavy, ktoré ponúkajú, ale aj pre samotnú inšpiráciu. Ľudia by radi vo svojom voľnom čase niečo podnikli či niekam vyrazili, často však nevedia presne, čo by to malo byť. Inšpirovať sa môžu práve na niektorom zo zľavových portálov. Napríklad na spomínanom webe Jožko.sk sú ponuky rozdelené do viacerých kategórií. Pre tých, ktorí radi spoznávajú rôzne kúty Slovenska, je určená kategória Cestovanie, kde možno nájsť zaujímavé zľavy na pobyty. Iní radšej spoja poznávací pobyt s wellness programom, pre tých je určená kategória Wellness hotely.

Ďalšie výhodné ponuky možno nájsť aj v kategóriách Móda a luxus, Krása & Relax, Jedlo či Služby. Zľavový portál je tiež dobrým spôsobom, ako sa vyhnúť predvianočným tlačeniciam v obchodoch pri nákupe darčekov pre svojich blízkych. Konkrétne u Jožka aktuálne vznikla dokonca samostatná kategória Vianoce, ktorá obsahuje všetky tipy na vianočné darčeky na jednom mieste.

Zľavový portál prináša dostatok rôznorodých zliav, každý deň pribudne nová zľava dňa. Košice, Nitra, Žilina a Prešov predstavujú popri Bratislave a celej SR tiež samostatné kategórie, vyhľadávanie je tak aj pri neustále pribúdajúcich zľavách stále prehľadné.

Viac informácií a konkrétne tipy, kam vyraziť alebo čo podniknúť, hľadajte priamo na www.jozko.sk.