Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

RTVS začne od soboty uvádzať premiérové časti zábavných šou

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

Jesenná séria tolkšou Neskoro večer odštartuje v sobotu 7. septembra o 21.30 h. premiérou 126. epizódy, kde moderátor Peter Marcin privíta speváka, hudobníka a fotografa Petra Nagya.

Bratislava 5. septembra (TASR) - Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) začne od soboty (7. 9.) uvádzať nové časti tolkšou Neskoro večer a Zlaté časy, ako aj zábavno-súťažných šou Milujem Slovensko a Záhady tela. Informovala o tom PR manažérka RTVS Silvia Turnerová.

Jesenná séria tolkšou Neskoro večer odštartuje v sobotu 7. septembra o 21.30 h. premiérou 126. epizódy, kde moderátor Peter Marcin privíta speváka, hudobníka a fotografa Petra Nagya. V rovnaký deň Jednotka odvysiela novú časť zábavno-súťažnej šou Záhady tela.

Prvú premiérovú časť tolkšou Zlaté časy po letných prázdninách uvidia diváci na Jednotke vo štvrtok 12. septembra o 20.30 h. Moderátorka Elena Vacvalová bude hostiť herečku Emíliu Vášaryovú, herca Milana Ondríka, športovkyňu Anastáziu Kuzminovú, dirigenta Branislava Kostku a športového novinára Marcela Merčiaka. Deň na to RTVS odvysiela premiérovú časť šou Milujem Slovensko.