Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Pražský krst albumu Majka Spirita bude online

Majk Spirit Foto: TASR/Michal Svítok

Pražský krst možno sledovať prostredníctvom stránky ziveprenosy.sk.

Bratislava 22. marca (TASR) - Novodobý fenomén slovenskej hudobnej scény Majk Spirit sa po úspešnom krste svojho debutového sólového albumu Nový Človek rozhodol pokrstiť tento nosič ešte raz.

Druhý krst sa uskutoční v piatok 23. marca v pražskom klube SaSaZu. Podobne ako v Bratislave, aj túto udalosť budú mať možnosť vidieť fanúšikovia na internete online. TASR o tom informoval Dodo Mikláš z ACCESS Production.

Pražský krst možno sledovať prostredníctvom stránky ziveprenosy.sk. Ten bratislavský videlo viac ako 10.000 ľudí a pri uvedení albumu v Prahe sa očakáva ešte väčší nápor Majkových fanúšikov.

"Počas prvého krstu sme zaznamenali zvýšený záujem verejnosti o takéto živé prenosy. Priamy prenos z Prahy bude pravdepodobne ešte sledovanejší," povedal Radoslav Tóth zo spoločnosti, ktorá prenos zabezpečuje. "Teší nás, že online prenosy cez internet si získavajú stále väčšiu priazeň, preto sme neváhali vycestovať za Majkom Spiritom aj do Česka," dodal.

Počas druhého krstu debutu Nový Človek vystúpia okrem Majka Spirita aj jeho hostia Orion, Nironic, Suvereno a ďalší, ktorí s raperom naspievali niektoré pesničky z albumu. Ďalšou udalosťou večera budú hviezdy českej scény Indy & Wich, KMBL, LA4 či MAAT, ktoré budú krstiť album Euroflow. Priamy prenos z krstu sa začne o 21.00 hodine.