Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Para a Billy Barman zahrajú v júni koncerty na pekných miestach

Na snímke spevák skupiny Para - Lasky. Foto: TASR-Martin Palkovič

Zaujímavá koncertná šnúra slovenských skupín Para a Billy Barman začína 16. júna na hrade Devín, ďalšími miestami budú 22. júna Trenčiansky hrad, Amfiteáter v Banskej Štiavnici a Zvolenský zámok.

Bratislava 18. apríla (TASR) - Dva hrady, jeden zámok a jeden amfiteáter budú miesta, kde skupiny Para a Billy Barman spoločne otvoria letnú hudobnú sezónu na Slovensku. Na najväčších domácich festivaloch majú na svojich koncertoch vždy najpočetnejšie publikum, a tak toto spojenie prichádza ako logické vyústenie pre uskutočnenie projektu s názvom Pekné miesta.

Zaujímavá koncertná šnúra slovenských skupín Para a Billy Barman začína 16. júna na hrade Devín, ďalšími miestami budú 22. júna Trenčiansky hrad, 23. júna Amfiteáter v Banskej Štiavnici a 29. júna Zvolenský zámok.

Kapely sľubujú zaujímavý program aj spoločné prepojenie oboch vystúpení, čím vyzdvihnú špeciálnosť týchto koncertov. Billy Barman avizujú, že po úspešnom turné Potichu si na pár piesní "požičajú" dievčatá zo SĽUK-u. Nezaostanú ani chlapci z Pary, na devínskom koncerte pokrstia svoj nový album Našou Krajinou, ktorý vydávajú po šiestich rokoch.

Všetky štyri akcie prebehnú v duchu mini festivalu, takže na každom mieste budú stánky s jedlom a nápojmi. Po skončení koncertov bude zábava pokračovať "afterkami" v priľahlých kluboch, aby si návštevníci mohli ešte po vystúpeniach užiť príjemný večer vo svojom meste.

Informáciu pre TASR poskytla manažérka kapely Billy Barman Denisa Chylová.