Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Kultúra

Nový album K. Gotta Ta pravá vychádza na vinylovej platni s autogramom

Nový album Karla Gotta Tá pravá. Foto: Supraphon

LP obsahuje texty piesní a aktuálne fotografie z dielne Ondřeja Pýchu. Vydanie novinky Gotta na vinyle prináša tiež mimoriadnu príležitosť všetkým skutočným fanúšikom.

Bratislava 16. novembra (TASR) - Nový album Karla Gotta s názvom Ta pravá vychádza na vinylovej platni. Kompletný obsah úspešného cédečka bol prevedený do formátu gramofónovej platne, ktorá robí z titulu nový zážitok.

LP obsahuje texty piesní a aktuálne fotografie z dielne Ondřeja Pýchu. Vydanie novinky Gotta na vinyle prináša tiež mimoriadnu príležitosť všetkým skutočným fanúšikom, prvých 500 kusov LP je spevákom vlastnoručne podpísaných. TASR informovala PR manažérka Adriana Čahojová.



Tucet pesničiek na albume Ta pravá je mixom popovej klasiky a štandardov, ktoré chcel Gott nahrať už dávnejšie, v priebehu rokov na ne nezabudol a tento rok prišla ich chvíľa. Tou pravou je však aj pôvodná domáca pieseň, ktorú Gottovi napísal spevák a skladateľ Marek Ztracený. Pesnička sa s úspechom zaradila medzi najväčšie hity Gotta a rovnomenný videoklip režiséra Martina Paseckého má na YouTube už viac ako tri milióny videní.

Gott, 42-násobný zlatý slávik, predstavil svoju novinku len pár dní pred začiatkom letných prázdnin v pražskej Malostranskej besede. Krstným otcom bol spevák Ztracený a Gott si už na krste prevzal za úspešný predaj CD od riaditeľky vydavateľstva Supraphon Ivy Milerovej zlatú platňu.