Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Lukáš Adamec pripravuje koncerty Tancuj mi

Na snímke spevák Lukáš Adamec. Foto: TASR - Dano Veselský

Posledné obdobie, ktoré Lukáš Adamec strávil v nahrávacom štúdiu, prinesú čoskoro prvé ovocie. Nová štúdiovka z dielne mladého Košičana sa na pulty predajní dostane už tento rok.

Bratislava 10. februára (TASR) - Spevák Lukáš Adamec usilovne pracuje na novom videoklipe. Pilotný singel Tancuj mi z pripravovaného albumu uzrie svetlo sveta už o pár týždňov. Ochutnávku novej produkcie aj live premiéru novej skladby predstaví na dvoch koncertoch s názvom Tancuj mi. Pozval si aj hostí, budú nimi Ondrej Kandráč, Ivan Tásler aj ďalší interpreti.

Košickému publiku sa 22. marca v Kulturparku za sprievodu Adamcovej kapely predstaví frontman skupiny Kandráčovci Ondrej Kandráč. V bratislavskom Ateliéri Babylon bude 6. apríla hosťom Lukáša líder skupiny IMT Smile Ivan Tásler. TASR informovala PR manažérka Janka Marczellová.

„Som rád, že práve na tomto koncerte prvýkrát zaznie moja nová skladba Postav dom. Už tradične je za ňou náš dvorný textár Vlado Puchala. Tentokrát som si na pomoc prizval známeho muzikanta Tomiho Okresa. Postaral sa o aranžmán a je takisto autorom melódie tejto chytľavej skladby. Mám pocit, že to vzájomne neskutočne zafungovalo,“ uviedol Ondrej Kandráč.

Posledné obdobie, ktoré Lukáš Adamec strávil v nahrávacom štúdiu, prinesú čoskoro prvé ovocie. Nová štúdiovka z dielne mladého Košičana sa na pulty predajní dostane už tento rok. Prvý singel s názvom Tancuj mi Lukáš podporí videoklipom a predstaví ešte vo februári.

„Na tom, čo robím, milujem absolútne všetko. Je to neskutočný pocit, keď si publikum s nami spieva naše pesničky. Veľa pre mňa znamená, aj keď moju tvorbu ocenia priatelia a zároveň kolegovia z brandže. Uznanie a obrovskú dôveru mi prejavili aj interpreti, ktorí sú momentálne na špici našej hudobnej scény a prizvali ma na svoje pódium. Ten zážitok bol pre mňa neopísateľný a zistili sme, že nám to spolu funguje. Cítil som tom nielen u chalanov, ale aj od publika,“ reaguje spevák na nedávne hosťovanie na koncertoch IMT Smile a Kandráčovcov.

Na koncertoch sa predstaví aj mladučký talent, 11-ročná bubeníčka Nikolete Drummer, ktorá sa teší prvenstvu posledného ročníka talentovej súťaže Česko Slovensko má Talent. Okrem víťazstva v spomínanej súťaži má mladučká hudobníčka na konte i ďalší úspech. Stala sa súčasťou najväčšej kapely na svete Rockin' 1000. Vo formácii je najmladšou členkou a zároveň i jediným slovenským zástupcom.

„Na oboch koncertoch vystúpi ešte jeden, teraz ešte tajný hosť. Zatiaľ však môžem prezradiť, že ide o hlavné hviezdy slovenskej populárnej kapely, ktorej pesničky bodujú v slovenskom rádiovom éteri,“ poodkryl Adamec dramaturgiu koncertov.