Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Na narodeninách Jacka Daniela zažijete 6-hodinový maratón koncertov

Foto: Tibor Szabados

Až 6-hodinový maratón koncertov zažijete 28. septembra v bratislavskej Incheba Expo Aréne!

Bratislava 10. septembra (OTS) - Na Americkej párty sa budú oslavovať už 163. narodeniny Jacka Daniela. Zahrať a zaspievať oslávencovi príde legenda Richard Müller a skupiny Para, Chiki-liki-tua a The Cellmates. Ten, kto sa narodil 28. septembra má vstup na párty zadarmo! Okrem toho oslávenec odmení každého hosťa špeciálnym darčekom!

Už 163. narodeniny oslávi v septembri Jack Daniel, zakladateľ najpredávanejšej americkej whisky Jack Daniel's. Oslavy vyvrcholia narodeninovou párty 28. septembra v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Tešiť sa môžete na 6-hodinový maratón koncertov!

Celoslovenské oslavy budú trvať celý september a vyvrcholia narodeninovým koncertom 28. septembra. Tohtoročná oslava bude špeciálna nielen pre vynikajúci program, ale aj kvôli uvedeniu nového člena rodiny - Jack Daniel´s TENNESSEE HONEY. Ten úspešne brázdi americký trh od roku 2011 a po veľkom úspechu v najväčších trhoch na svete, sa dostáva oficiálne aj na Slovensko." Informoval zástupca značky na Slovensku Martin Frimmer.

Hostiteľovi akcie Michalovi Hudákovi bude robiť garde samotný oslávenec Jack Daniel. Asistovať na pódiu im budú Junior a Marcel. O dobrú zábavu sa postarajú špičkoví slovenskí hudobníci. Rockové úpravy svojich hitov predvedie legendárny spevák Richard Müller. O skvelú zábavu sa koncertami postarajú skupiny Para, Chiki-liki-tua a The Cellmates. Nebudú chýbať tradičné americké pochúťky a narodeninová torta.


Každý návštevník dostane od Jacka Daniela darček v podobe trička. A samozrejme môže ochutnať kvalitnú Tennessee whiskey. Okrem toho sme pre návštevníkov pripravili špeciálnu akciu. Tí, ktorí sa narodili 28. septembra, majú vstup na párty zadarmo!“ Plánuje megaoslavu Martin Frimmer.

Zagratulovať oslávencovi prídu aj herci Andy Hryc, Robo Roth, Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta. Hostia na párty si môžu zahrať Black Jack v improvizovanom Olympic kasíne alebo obdivovať atraktívnu súťaž pre barmanov. Akciu prídu podporiť aj priatelia Jacka, fanúšikovia tradičných amerických áut z Mustang clubu Slovakia a vlastníci amerických tátošov na dvoch kolesách z motorkárskych klubov. Vstupenky si môžte zakúpiť na www.predpredaj.sk a www.ticketportal.sk