Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

John Travolta a Olivia Newton-Johnová pripravili vianočný album

John Travolta a Olívia Newton-Johnová v hlavných úlohách filmu "Pomáda" z r.1978, archívne foto Foto: TASR/AP

Slávni herci z muzikálu Pomáda získali pre svoj album aj ďalších známych umelcov - Barbru Streisandovú, Tonyho Bennetta, džezových majstrov Kennyho G a "Chick" Coreu.

Los Angeles 3. októbra TASR) - Americký herec John Travolta a britsko-austrálska speváčka a herečka Olivia Newton-Johnová sa znovu pustili do spoločného projektu a pripravili vianočný album.

Hviezdy nezabudnuteľného muzikálu Pomáda (Grease) zo 70. rokov získali pre album, ktorý vyjde v novembri, aj ďalších známych umelcov - Barbru Streisandovú, Tonyho Bennetta, džezových majstrov Kennyho G a "Chick" Coreu.

Na veľký hit Pomády "You're The One That I Want" chce dvojica nadviazať novou skladbou "I Think You Might Like It". Zisk z predaja albumu sa rozdelí medzi nadáciu Jetta Travoltu a centrum pre chorých na rakovinu v austrálskom Melbourne.

Travoltov 16-ročný syn Jett zomrel v roku 2009 na záchvat počas rodinnej dovolenky na Bahamách. Chlapca sa po záchvate už nepodarilo oživiť. Newton-Johnová prekonala v 90. rokoch rakovinu prsníka.