Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Bruce Willis je v Budapešti, bude tam nakrúcať Smrtonosnú pascu 5

Bruce Willis na ilustračnej snímke Foto: TASR/AP

V srdci maďarskej metropoly bude podľa agentúry MTI už od dnešnej 20.00 h do piatkovej šiestej hodiny rannej práve kvôli nakrúcaniu tejto snímky.

Budapešť 3. mája (TASR) - Americký herec Bruce Willis dnes v spoločnosti manželky Emmy Hemingovej a ich dcérky Mabel Ray, ktorá sa narodila iba 1. apríla, pricestoval do Budapešti, kde bude nakrúcať piatu časť populárneho cyklu Smrtonosná pasca.

V srdci maďarskej metropoly bude podľa agentúry MTI už od dnešnej 20.00 h do piatkovej šiestej hodiny rannej práve kvôli nakrúcaniu tejto snímky značne obmedzená doprava.

Štáb filmu pod vedením írskeho režiséra Johna Moorea (Za nepriateľskou líniou, Omen - Satan prichádza, Max Payne) a producenta Adama Goodmana, ktorý hereckú hviezdu privítal dnes osobne na Medzinárodnom letisku Ferenca Liszta, pracuje v maďarskej metropole už niekoľko dní. Celkove sa ráta na maďarskom území s 86 dňami nakrúcania.

Hlavná časť príbehu Die Hard 5 sa odohráva v Rusku, kam hlavný hrdina cestuje, aby vyslobodil syna.

Film, ktorý vzniká podľa scenára Skipa Woodsa (Swordfish: Operácia Hacker, Hitman, G.I. Joe), uvedú v svetovej premiére 14. februára 2013.