Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Bratislavské vystúpenie Gus Gus je vypredané

Gus Gus Foto: ORE POLE

Gus Gus z islandského Reykjavíku patria spolu s Björk, Molokom či Orbitalom k priekopníkom a dlhodobo najúspešnejším interpretom na elektronickej scéne.

Bratislava 4. októbra (TASR) - Elektronickí mágovia z Islandu Gus Gus budú hrať v Bratislave pred vypredaným hľadiskom. Ich vystúpenie, ktoré sa uskutoční 12. októbra v hlavnom meste, je už od stredy večera (3. 10.) vypredané. "Lístky už nebudú k dispozícii ani na bráne," informovala TASR Silvia Turnerová z usporiadateľskej agentúry Ore Pole.

Gus Gus z islandského Reykjavíku patria spolu s Björk, Molokom či Orbitalom k priekopníkom a dlhodobo najúspešnejším interpretom na elektronickej scéne. "V ich hudbe sa mieša house, minimal a soul s povestným chladom a hĺbkou mrazivého islandského severu," doplnila na margo hudobného projektu, ktorý má na konte osem albumov a už niekoľko rokov je ťažným koňom progresívneho nemeckého vydavateľstva Kompakt.

"Bratislavské vystúpenie bude prierezom celej 17-ročnej kariéry zoskupenia a okrem materiálu z aktuálneho albumu Arabian Horse zaznejú aj staršie hity ako Ladyshave či Polyesterday," dodala.