Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Kultúra

Annie Lennox je opäť vydatá, vyvoleným je lekár Mitch Besser

Speváčka Annie Lennox vystupuje počas koncertu pred Buckinghamským palácom 4. júna 2012 pri príležitosti 60. výročia od nástupu britskej kráľovnej Alžbety II. na trón.. Foto: TASR/AP Photo

Annie Lennox po dvoch nevydarených manželstvách vyhlasovala, že sa už nikdy nevydá.

Londýn 18. septembra (TASR) - Britská speváčka Annie Lennox (57) sa po tretí raz vydala, tentoraz za juhoafrického lekára Mitcha Bessera (57).

Niekdajšia speváčka formácie Eurythmics má z druhého manželstva dve dcéry, jej tretí manžel si do vzťahu prináša dvoch synov v tínedžerskom veku.

Ako dnes potvrdila hovorkyňa žijúcej legendy svetovej hudobnej scény, svadobný obrad sa v úzkom kruhu rodinných príslušníkov a priateľov uskutočnil v sobotu. Britské médiá informovali, že jeho dejiskom bola paluba súkromného plavidla na rieke Temža a medzi pozvanými hosťami sa objavil aj oscarový herec Colin Firth.

Annie Lennox po dvoch nevydarených manželstvách vyhlasovala, že sa už nikdy nevydá.

Kvôli Besserovi, s ktorým sa zoznámila počas charitatívnej kampane v roku 2009, však svoj názor zmenila. Novomanžel patrí medzi lídrov juhoafrickej dobročinnej organizácie bojujúcej proti dôsledkom smrteľnej straty imunity AIDS.