Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Americká formácia LMFAO vystúpi o týždeň v Bratislave

Foto: youtube.com

LMFAO sa preslávili najmä megahitmi Party Rock Anthem, Sexy and I Know It či Sorry For Party Rocking.

Bratislava 7. augusta (TASR) – Formáciu z Kalifornie, ktorá si hovorí LMFAO, čaká už o týždeň 14. augusta slovenská premiéra v bratislavskej Incheba Expo Arene. LMFAO sa preslávili najmä megahitmi Party Rock Anthem, Sexy and I Know It či Sorry For Party Rocking. S pesničkou sa spája aj originálny tanec shuffling, ktorý si vo svete podmanil milióny fanúšikov.

Vystúpenie LMFAO v metropole Slovenska nebude len obyčajným koncertom. Večerný program otvoria DJ Carlo & DJ Brano, po nich budú nasledovať Bacil & Rakby, DJ Kappa a tanečná skupina Ladilicous so svojou šou, pripravenou len pre túto príležitosť. Mimoriadnym hosťom LMFAO bude aj slávny Bruno from Ibiza či vynikajúca maďarská DJ-ka Lia Kustanczi. O finále večera sa postará DJ Breeth so špeciálnym setom. Celá párty tak môže podľa plánov trvať až do skorého rána.



LMFAO vznikli v roku 2006 v Los Angeles, kde si veľmi rýchlo podmanili prvých fanúšikov svojej filozofie Party Rock. Už prvý singel I'm In Miami Bitch sa dostal do prvej stovky rebríčkov v USA i Kanade. V roku 2010 si dvojicu pozval na hosťovanie do skladby Gettin' Over You aj David Guetta a o úspechu LMFAO bolo rozhodnuté. Množstvo rádiových hitov korunovaných vypredanými koncertmi po celom svete je zárukou nezabudnuteľného zážitku. Nominácia na cenu Grammy v kategórii najlepší tanečný/elektronický album len zavŕšila úspešné ťaženie dvojice. O koncert je medzi fanúšikmi veľký záujem. TASR informoval PR manažér agentúry Publique Tomáš Holetz.