Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Al Bano si opäť zaspieva s Rominou, ale oženiť sa chce s Loredanou

Al Bano Foto: TASR/AP

Al Bano a niekdajšia televízna hviezdička Loredana Leccisová sa v minulosti viackrát rozišli a opäť zmierili.

Rím 30. júla (TASR) - Talianska spevácka dvojica Al Bano (70) a Romina Power (61), ktorá svojho času vystúpila aj na festivale Bratislavská lýra, sa v októbri po 19-ročnej prestávke opäť predstaví spoločne na koncertnej scéne, a to v Moskve. Spevák a skladateľ Al Bano Carrisi však kategoricky vylúčil, že by sa v súkromí vrátil k svojej exmanželke, s ktorou je už 14 rokov rozvedený.

Rodák z Apúlie však napriek relatívne vysokému veku pomýšľa opäť na svadbu, avšak s niekdajšou televíznou hviezdičkou Loredanou Leccisovou (40), ktorá je jeho dlhoročnou družkou a matkou dvoch spoločných detí Yasmine a Albana.

V rozhovore pre bulvárny magazín Oggi sa Al Bano priznal, že ponuku na sobáš dal Loredane už pred 13 rokmi, no veci sa potom nevyvíjali podľa jeho predstáv. Medzičasom sú ich deti veľké a spevák by si želal, aby mali normálnu rodinu. Je to ten pravý čas, aby sme veci usporiadali, poznamenal.

Al Bano a Loredana v minulosti viackrát rozišli a opäť zmierili. Podľa Al Bana treba v láske hľadať kompromisy. "Loredana je môj chaos. Máme chaotický vzťah, ale z chaosu vznikajú krásne veci," povedal spevák.

Podľa jeho partnerky, ktorá má 19-ročnú dcéru z prvého manželstva, by sa mal sobáš uskutočniť v nasledujúcich mesiacoch mala na jednom z trojice miest Assisi, Fatima alebo Santiago de Compostela. Svadbu však chcú absolvovať bez prítomnosti verejnosti a informovať o nej budú až dodatočne.