Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Krimi

ZRÁŽKA S POLICAJNÝM AUTOM: Zranili sa štyria ľudia

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Žilinský kraj

Pri nehode podľa hovorkyne utrpeli všetci štyria účastníci nehody vrátane príslušníkov Policajného zboru zranenia, ktoré si vyžiadali ich prevoz do nemocnice.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Turany 30. apríla (TASR) - Zranenia štyroch ľudí si vyžiadala dopravná nehoda v pondelok (29. 4.) večer na ceste I/18 v katastri mesta Turany. Okolnosti zrážky osobného auta so služobným vozidlom polície policajti vyšetrujú. TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

"Sedemdesiattriročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Peugeot 3008 v smere od Turian k diaľnici D1, kde na križovatke k privádzaču diaľnice z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu s protiidúcim služobným motorovým vozidlom Kia Ceed s označením Polícia," opísala Šefčíková.

Pri nehode podľa nej utrpeli všetci štyria účastníci nehody vrátane príslušníkov Policajného zboru zranenia, ktoré si vyžiadali ich prevoz do nemocnice.

"Alkohol pri vykonaných dychových skúškach zistený nebol. Ďalšie okolnosti, ako aj presné príčiny sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala Šefčíková.