Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Krimi

V trojici brutálne napadli muža: Použili porisko, palicu a obušok

Snímka z miesta činu. Foto: FB Polícia SR - Banskobystrický kraj

K fyzickému útoku došlo v popoludňajších hodinách v miestnej predajni potravín, 44-ročného muža napadli traja útočníci vo veku 19, 24 a 40 rokov.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Lubeník 15. marca (TASR) - Polícia vyšetruje brutálny útok trojice páchateľov, ktorí v stredu (13. 3.) v obci Lubeník v okrese Revúca napadli 44-ročného muža. Poškodený skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici, polícia útočníkov po skutku zadržala. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

K fyzickému útoku došlo v popoludňajších hodinách v miestnej predajni potravín, 44-ročného muža napadli traja útočníci vo veku 19, 24 a 40 rokov. "Brutalitu útoku podčiarkuje skutočnosť, že útočníci použili drevenú palicu, porisko a teleskopický obušok a v útoku pokračovali, aj keď obeť ležala bezvládne na zemi," skonštatovala polícia s tým, že napadnutý muž utrpel pri útoku ťažké zranenia.

Polícia útočníkov zadržala krátko po spáchaní skutku. Muži čelia obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva spáchaných formou spolupáchateľstva. "Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na návrh na ich väzobné stíhanie," dodala polícia.