Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Krimi

V Trnavskom kraji havarovali v pondelok dvaja motorkári

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne.

Trnava 27. júna (TASR) – Do zoznamu kolízií motorkárov sa v pondelok 26. júna zapísali dve nové z Trnavského kraja. Najskôr krátko popoludní havaroval motocyklista v Hlohovci, o niekoľko hodín vodič motocykla pri Šali. Obaja sa zranili.

Podľa informácií krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej ku kolízii pri Šali došlo, keď 55-ročný motocyklista išiel asi o 17.20 h na kruhovom objazde v smere na Šaľu a 56-ročný vodič Škody Fabie v smere od Šale na Galantu. Motocyklista sa začal preraďovať z jedného jazdného pruhu do druhého a vzápätí došlo k zrážke s osobným autom.

"Pri nehode došlo k ťažkému zraneniu motocyklistu, ktorý bol prevezený do nemocnice. Nik iný sa nezranil, polícia alkohol u vodičov nezistila. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na 1500 eur. Presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje," uviedla Linkešová.

S ľahkými zraneniami skončila dopravná nehoda v Hlohovci, kde 33-ročná vodička osobného auta išla okolo 14. hodiny z Bernolákovej ulice smerom na Ulicu SNP. Pri pravom okraji cesty zachytila 50-ročného motocyklistu, ktorý pri náraze spadol na zem. Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne.